pencil sketch 1596536033993

SOBRE NOSALTR@S

CONEIX-NOS: 

La vida és canvi constant. Si ens estanquem perquè el canvi ens espanta, aquest immobilisme ens priva de l’alegria i el dinamisme de viure.
Com deia Einstein: “Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix”
Encara que el nostre primer interès va ser la medicina natural i la salut de l’entorn, aviat vam descobrir que la salut té també una part espiritual i que el desenvolupament de la creativitat pròpia en projectes que ens fan sentir bé és una part important.
Aquells que estimen el aprendre sempre i crear coses noves trobaran en aquesta pàgina una font d’inspiració, perquè com deia Maya Angelou: “La creativitat no es gasta, com més la fas servir, més creativitat tens”
A la pàgina de “naturamatters” creiem que tots podem ser creatius;
Creiem que la creativitat nodreix la nostra ànima;
Creiem que la creativitat ens dóna poder;
Creiem en el “fes-ho tu mateix” i en què la creativitat contribueix a fer del món un lloc millor.

16186949617861377313216532091250
Un poquet més sobre mi i la meua idea de la salut.
pexels pixabay 289586 scaled
El marc teòric i la filosofia de la salut que defensem en aquesta pàgina.
caracol
Troba les pàgines online on obtenir els ingredients i matèries primeres.
DIFERENTS CATEGORIES D’ARTICLES
probioticos cara 770x445px 1

TRACTAMENTS FACIALS

Trobareu en aquesta secció articles sobre cremes facials, màscares facials i peelings per tenir cura de la vostra pell d’una manera natural i sense ingredients tòxics.

balsamo para puntas abiertas

TRACTAMENTS CORPORALS

En aquesta categoria inclourem receptes per elaborar el nostre propi oli corporal natural, la nostra mousse corporal i tot tipus de locions hidratants.

61w8aIEYJFL. AC SL1080

CHAMPÚS-ACOND.

Aquí farem xampús sòlids i també xampús fluids sense microplàstics ni altres ingredients tòxics per tal de cuidar-nos millor.

image559319b5441e74 42496818

SABONS I GELS Naturals

Aquí trobareu receptes per fer sabons suaus de procés fred i sense microplàstics per beneficiar la vostra pell i també el medi natural.

Lipstick

MAQUILLATGE MINERAL

En aquesta categoria volem afegir receptes de maquillatge natural a base de pigments minerals i ingredients no tòxics.

flores silvestres calendula desierto primavera paisaje utah 119570 388

SALUT HOLÍSTICA

Volem incloure en aquesta secció articles més específics sobre salut natural, naturopatia, alimentació saludable, Ayurveda, "cosmètics slow" i aromateràpia.

Diseno sin titulo

DESODORANTS

És molt important evitar els desodorants comercials antitranspirants que contenen sals d’alumini tòxiques. Farem receptes naturals i eficients de desodorants sense alumini ni parabens.

10 6

ECOLOGIA & INGRED. NAT.

Aquí trobareu receptes ecològiques per protegir la pell del sol. També, descripcions d’ingredients naturals per elaborar productes d’higiene.

GettyImages 801264398

SERUMS & OLEATS

En aquesta categoria trobareu receptes per elaborar els vostres propis olis infusos, gels d’àloe i sèrums facials amb olis essencials per tenir cura de la vostra pell.

20210409 123826 scaled

SALS TERAPÈUTIQUES

Donar-se un bany amb sal marina, sal d'Epsom, herbes, etc. és molt important per eliminar toxines i per mantenir-nos sans. Volem incloure en aquesta secció receptes per fer el bany més agradable.

salve.muscles

BÀLSAMS I UNGÜENTS

En aquesta secció afegirem receptes naturals de salves i bàlsams per tal de tindre cura de la nostra pell i evitar infeccions i picades d’insectes.

6 5

NETEJA DOMÈSTICA

Aquí trobareu receptes per fer sabons i gels biodegradables i sense microplàstics per netejar la vostra casa i tenir cura de la vostra pell i també del medi ambient.

DESCÀRREC

Els nostres articles es basen en fonts diverses i obres de referència en naturopatia i aromateràpia. No obstant això, tota la informació d’aquesta pàgina té un caràcter merament informatiu, i no pot ser considerada com una informació mèdica, ni comprometre la nostra responsabilitat legal. Consulti al seu metge o professional de la salut per a un tractament terapèutic específic i adequat.

AVÍS LEGAL

Recollirem informació personal només si ens envieu aquesta informació voluntàriament. No venem, no comercialitzem ni lloguem la vostra informació personal a tercers. Recopilem informació personal vostra de diverses maneres. Si decidiu subscriure-us al nostre butlletí de notícies per correu electrònic, teniu l’opció de proporcionar el vostre nom i adreça de correu electrònic. Aquesta informació es recopila i s’emmagatzema al nostre programari de màrqueting per correu electrònic, Mailchimp.

Quick Links

BUTLLETÍ

Per estar al dia de les nostres novetats i actualitzacions.

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Elementor