Naturamatters blog

En aquest article argumentem perquè la cosmètica natural és més saludable que la cosmètica comercial convencional.

How to Boost Your Skin with Natural Hyaluronic Acid 2 scaled
Kumkumadi tailam big 5 3

Expliquem per què creiem que els aliments frescos i les herbes són la base d’una medicina natural per preservar la salut.

El paradigma ayurvèdic de salut té molt a dir quan es tracta de tindre cura de manera natural de la pell.

2020 01 15 1
pexels pixabay 60006 2 scaled

El marc teòric per parlar de cosmètica natural. L’origen del moviment “slow” de cosmètica natural.

Calen canvis importants a la societat per preservar l’equilibri a la natura i a la Terra. Els humans fan de la Terra un planeta trencat i cada cop més inhabitable a causa del canvi climàtic, la pèrdua de biodiversitat i la contaminació. Per tant, el món ha de fer canvis dràstics en la societat, l’economia i la vida quotidiana, diu un nou informe de les Nacions Unides.
close up of autumn leaves in park royalty free image 1594851165 2
common dandelion 5237410 960 720 2
El fil conductor d’aquest bloc són els cosmètics i el benestar natural. És important establir un vincle entre la bellesa de la nostra pell, el nostre estil de vida i les nostres emocions. Moltes vegades, la causa d’un problema dermatològic es pot trobar en el nostre estil de vida o en els productes higiènics que consumim.

En aquest article definim la filosofia que hi ha darrere de l’èxit de la cosmètica ayurvèdica. Aclarim, al seu torn, els conceptes de cosmètica casolana i cosmètica “slow”.

receitas de chas calmantes 0 2
"Esperem que els nostres articles us agradin i us siguin d'utilitat"
Logo 7
O.M.
Redactora

LA MILLOR MANERA DE FER-SE UNA IDEA

DESCÀRREC

Els nostres articles es basen en fonts diverses i obres de referència en naturopatia i aromateràpia. No obstant això, tota la informació d’aquesta pàgina té un caràcter merament informatiu, i no pot ser considerada com una informació mèdica, ni comprometre la nostra responsabilitat legal. Consulti al seu metge o professional de la salut per a un tractament terapèutic específic i adequat.

AVÍS LEGAL

Recollirem informació personal només si ens envieu aquesta informació voluntàriament. No venem, no comercialitzem ni lloguem la vostra informació personal a tercers. Recopilem informació personal vostra de diverses maneres. Si decidiu subscriure-us al nostre butlletí de notícies per correu electrònic, teniu l’opció de proporcionar el vostre nom i adreça de correu electrònic. Aquesta informació es recopila i s’emmagatzema al nostre programari de màrqueting per correu electrònic, Mailchimp.

Quick Links

BUTLLETÍ

Estigueu al dia de les nostres novetats i actualitzacions.

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Elementor