Si heu provat altres tintures basades en henna, la majoria no cobreixen bé, sobretot els cabells blancs, o contenen alguna sal química per tal d’activar el color com el picramat de sodi. És per això que hem volgut compartir amb vosaltres aquesta tintura de henna que conté una proteïna totalment natural que facilita l’adherència capil·lar de la henna i fa que cobreixi perfectament els cabells grisos.

Si teniu dubtes sobre on trobar-lo, us facilito un enllaç a una pàgina que ven a tot el món amb despeses d’enviament molt competitives. Per si encara no la coneixeu, és una pàgina extraordinària on aconseguir un munt de productes naturals a preus molt raonables.

https://nl.iherb.com

Aquest tint procedeix dels Estats Units i està aprovat per l’USDA per a productes orgànics. La henna ve en diferents tons de castanyer, negre, ros fosc i caoba.

Segons la tonalitat que escollim la henna apareix barrejada amb altres plantes com el indi, el hibiscus, la cassia, etc.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.