On aconseguir les matèries primeres?

A l’hora d’elaborar les nostres pròpies cremes, desodorants i detergents domèstics, d’una manera natural i biodegradable, inevitablement, haurem d’adquirir alguns ingredients i matèries primeres.

L’objectiu d’aquesta pàgina és facilitar, doncs, als lectors l’adquisició d’aquests ingredients d’origen natural. Moltes d’aquestes matèries primeres també es podran trobar a Amazon, però com que no rebem cap tipus de comissió pel nostre consell, us recomanem algunes botigues en línia dedicades exclusivament a això i on podreu trobar preus i despeses d’enviament més competitius, a part d’ingredients i materials naturals de primera qualitat.

A ESPANYA EN GENERAL:

Si viviu a Espanya la botiga de cremascaseras.es, possiblement, és la millor opció que teniu per localitzar totes les matèries primeres que necessiteu per elaborar els vostres productes de cosmètica natural. Ens agrada aquesta botiga perquè té de tot a preus competitius i fa enviaments a tota Espanya. Aquesta botiga disposa a més de la marca Camassia que té una relació qualitat preu òptima. La botiga disposa a més d’un extens “receptari” que no us recomano tret que tingueu molts diners i molt de temps per preparar cadascuna de les extenses receptes amb multitud d’ingredients que proposen. Les receptes és millor que les obtingueu del nostre llibre o de la nostra pàgina. https://www.cremascaseras.es

A CATALUNYA:

Aquesta tenda catalana: http://www.redomacreativa.es/ ens agrada especialment perquè la seva producció es troba entre les més ecològiques i sostenibles que pogueu trobar.

QUÍMICS DALMAU: Una botiga tradicional a Barcelona que ara també té distribució online de tota mena de matèries primeres artesanals. https://quimicsdalmauonline.com/

https://maesepau.es. Aquesta pàgina es de Barcelona i està també disponible en català con lo qual, si viviu per la zona, els gastos d’enviamente son més interessants.

Aquesta pàgina, encara que en castellà, també és de Barcelona: https://www.monpetitpot.es i disposa de màteries primeres i també tallers de cosmética natural.

I a Catalunya teniu també la tenda de Josep Pàmies que és un líder de la revolució natural com ja sabreu: https://pamiesvitae.com

A Cambrils també teniu aquesta tenda amb un blog que ens agrada molt: https://www.tutallernatural.com

Si com jo no viviu a Espanya i tampoc a Catalunya, la botiga francesa de aroma-zone.com distribueix a tota Europa les seves matèries primeres amb tarifes d’enviament a l’abast de totes les butxaques.

Alguns productes molt específics, com el tint “light mountain colour the gray” o, potser fins i tot, l’extracte de llavors d’aranja, només els trobareu amb una relació qualitat-preu-despeses d’enviament interessant a la pàgina de https://es.iherb.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *