Existeixen variacions de sèrums com aquesta que anem a preparar en la qual incloem àloe vera perquè ens serà molt útil com a regenerant de la pell exposada a el sol.

Seguint amb el tema de l’estiu i la fotoprotecció, hem volgut incloure una recepta de sèrum regenerador cutani per a aquells que, malgrat tots els consells, no han pogut evitar torrar en excés durant aquestes vacances.

Ingredients:

-2 cullerades de lavanda infosa (també és possible utilitzar hidrolat de lavanda si disposeu d’ell).

– 1 cullerada d’oli vegetal purificant i dermoprotector, com els de neem o calèndula.

– 1 cullerada d’extracte sec de àloe vera. Utilitzarem extracte sec perquè és per regenerar la pell cremada pel sol i no volem que tingui conservants com passa amb els gels comercials. Si disposeu de la planta d’àloe vera natural, també és possible utilitzar aquest gel obtingut d’una penca de la planta.

-Oli essencial de lavanda, 1 gota per cada 10 ml de producte final.

Modus operandi:

Al bany maria i a foc lent infondrem l’espígol durant uns minuts. Passarem a reconstituir el nostre extracte sec de àloe vera amb aigua pura. A continuació, afegirem l’oli i el gel de àloe reconstituït i batrem molt bé. Integrarem la infusió de lavanda amb la barreja d’àloe i oli i seguirem batent. Quan tot estigui ben integrat en una barreja homogènia, el sèrum ja estarà llest.

Ara és el moment d’afegir-nostre AE de lavanda i envasar. Potser en un recipient dispensador com aquest de les fotos per facilitar el seu ús.

FOTOS PROCÉS SÈRUM REGENERADOR CREMADES:

1.- Preparem els ingredients: l’extracte sec de lavanda, (jo l’he assecat del meu propi jardí), l’extracte sec de àloe, l’oli de calèndula, i l’oli essencial de lavanda.

2.- Infonem l’espígol, també serviria un hidrolat si disposéssim d’ell.

3.-Reconstituïm el nostre gel d’àloe amb aigua pura.

4.-Ara hi afegim l’oli de calèndula al nostre extracte d’àloe i batem bé. És interessant si disposeu d’un escumador de llet com mini batedora. Si no, simplement una vareta de batre ous serà suficient.

5.-Ara és el moment de afegir-li unes gotetes d’AE de lavanda al nostre sèrum reparador. Com sabeu, l’oli essencial de lavanda, a més de conservar el nostre producte durant més temps, és un gran regenerador de les pells cremades pel sol.

6.-És convenient que utilitzeu un recipient dispensador com aquest per poder aplicar-vos fàcilment vostre gel regenerant cutani.

Tot i el seu color, indicar-vos que aquest gel no taca la pell, tan sols la refresca i regenera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *